Over Ons.

Het kost wat discipline om bewust te eten en te drinken, maar je krijgt er wel wat voor terug: een betere gezondheid. Zeker als je start met bewust eten kost het veel tijd om de etiketten van de producten te bestuderen om te achterhalen wat alle chemische toevoegingen zijn. Een handig hulpmiddel hierbij is het zwarte boekje “Wat zit er in uw eten? ” van C. Gouget uitgegeven door Bouillon.

Wij zijn nu enige jaren selectief in ons eten en drinken en merken dat onze smaak veranderd. Het eten uit de supermarkt is bijv. heel erg zoet. Het is opvallend dat zelfs aan hartige producten suiker wordt toegevoegd. Daar krijgen we echt veel te veel van binnen!
Veel gehoord argument tegen ons is: maar ik leef maar één keer en wil wel plezier hebben. Net alsof wij dat niet zouden hebben, alleen anders.

Behalve voeding zijn er meer factoren die mee kunnen spelen om ziek te worden. Belangrijke andere factoren zijn bijv. luchtverontreiniging, relaties die niet lekker lopen, straling en stress. Je kan nog zo gezond eten maar als je heel veel stress hebt, ben je veel vatbaarder voor ziektes.

Wij zijn in ieder geval blij dat we elke dag een portie A23oxi kunnen nemen, zodat we ons lichaam de benodigde antioxidanten kunnen geven die we niet voldoende uit ons dagelijkse voeding kunnen halen. En daardoor verhogen we onze weerstand. Dat is prettig om te weten! Zo zijn we beter beschermd.

Daarnaast is het belangrijk om 100% natuurlijke crèmes op je huid te smeren, omdat nl. 60% van wat je op je huid smeert, doordringt in je bloedbaan. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en beschermt ons tegen negatieve invloeden van buitenaf. Onze huidverzorgingslijn werkt in harmonie met de code van het lichaam, geen schadelijke chemicaliën en 100% natuurlijke ingrediënten, met als resultaat een fris en jeugdig uiterlijk.

We vinden het geweldig dat we dit ook met u mogen delen. We hopen dat u hetzelfde gaat ervaren als wij na het gebruik van de producten van A23oxi: meer energie en een vitaler leven. Want u wilt toch ook oud worden in een gezond lichaam?

Disclaimer: De evt gedane gezondheidsclaims zijn niet klinisch getest of gecontroleerd. Er mag geen enkele relatie gelegd worden tussen de producten en het welke vorm van ziekte of genezen dan ook.