Ingrediënten van A23OXI met resveratrol

Bij de bereiding van A23OXI met druivenpit extract wordt de hele  vrucht verwerkt van biologische oorsprong, echter omdat wij niet SKAL gecertificeerd zijn is het nu geen Biologisch product meer.

Door gebruik te maken van de medische database “Natural Standard” blijkt dat er duizenden klinische studies zijn verricht naar de gebruikte vruchten en hun ingrediënten.

A23OXI
A23OXI vergelijkings tabel ORAC score
A23OXI is in deze test van Brunswick vergeleken met enkele superfoods, de synergie van de vruchten overtreft de antioxidanten van welke vrucht dan ook.

Doordat echter geen studie verricht is op het totale product mogen wij geen relatie leggen tussen dit product en gezondheid in het algemeen. De werking van Havvn Jús berust op het effect dat antioxidanten hebben op de vrije radicalen. Uit onderzoek door Brunswick Labs is aangetoond dat A23OXI een niet te evenaren hoog gehalte aan anti oxidanten heeft. 

Hieronder een opsomming van de gebruikte vruchten op Google kunt u zelf vinden wat er over de vruchten bekend is met betrekking op hun krachtige werking zoals in klinische studies naar voren is gekomen en vermeld op de data-base van Natural-Standard.

A23oxi bestellen: winkel

Bes op wit stokje

De açai bes

Acerola, een wilde plant die in het tropische en subtropische klimaat groeit.

Acerola
aloea vera

Aloë Vera sap: 

Appel:

groene appel
Appelbes

Aronia bes, zo klein als een erwt, een paars zwarte bes met een sterke, droge en zure smaak, die groeit aan loof-inheemse struiken in het oosten van Noord-Amerika.

cranberry

Cranberry is al lange tijd bekend om zijn  eigenschappen.

ginseng

Ginseng, de Chinezen vereren Ginseng al eeuwen.

druivenpit

Druivenpit extract, deze voedselrijke delen van de druif bevatten verrassende eigenschappen, zoals resveratrol. Niet alle druivensoorten bevatten van nature resveratrol.

Thee

Groene thee

Druivenschil:

Gojibes

Lycium bes (wolfberry/Gojibes), gewaardeerd door de Chinezen voor haar kwaliteit. Wolfberry heeft  vezels, omega-6, omega-3, eiwitten, calcium, kalium, ijzer, zink, selenium, vitamine B2, vitamine C, bèta-caroteen, zeaxanthine en polysachariden.

Mangosteen

Mangosteen:

Noni

Noni vrucht:,

granaatappel

Granaatappel:

Pruimen

Pruimen extract, pruimen zijn een goede bron van vezels. 

framboos
Reishipaddenstoel

Frambozen

Reishi paddestoel:,

Duindoornbes

Duindoornbessen.

Aarbei

Aardbei:,

kersen

Kersen extract,

Witte thee

Witte thee, is gemaakt van zeer jonge blaadjes thee, die onmiddellijk na de oogst gestoomd zijn om de polyfenolen oxidatie tegen te gaan.

Wilde bosbes

Wilde bosbes extract

zwarte bes

Deze site is gezondheids claim vrij, dit volgens richtlijnen van Koag Kag.