Product: M4YOU DNA- set

M4You
M4You biologische huidverzorging

Wist u dat tot maar liefst 60% procent van wat u op uw huid smeert, wordt opgenomen in uw bloedbaan? De meeste cosmetische producten zitten vol schadelijke chemicaliën en toxinen! Onderzoek heeft laten zien dat chemicaliën in huidverzorgingsproducten deel uitmaken van toenemend gezondheidsklachten.
.
.

Het filmpje onder deze tekst geeft u een beeld hoe het er in de cosmetische wereld er aan toe kan gaan.

.
.
.
DNA gezichtsverzorging is een doorbraak en uniek in zijn soort omdat deze crèmes GEEN schadelijke chemicaliën bevatten. Meer dan 22 jaar is Dubravka Pavelic, haar broer professor in de natuurkunde, bezig geweest om een crème te maken die werkelijk 100% natuurlijk en veilig is. Zij wisten uiteindelijk de code te kraken om olie en water op een natuurlijke manier met elkaar te vermengen zonder schadelijke chemicaliën.
Dit revolutionaire systeem is een 100% pure, natuurlijke crème, waarvoor de meest doeltreffende ingrediënten zijn geselecteerd om de jeugd in de huid te activeren. Dit levert ook nog eens spectaculaire resultaten op!
.
.
.

M4You biologische gezichts verzorging
M4You biologische huidverzorging

De Dagcrème voedt uw huid en zorgt ervoor dat deze de hele dag gehydrateerd blijft. Door alle natuurlijke ingrediënten zorgt de Dagcrème voor een stralende en jonge uitstraling van uw huid.

De Nachtcrème is een heerlijke voedende crème die de hele nacht werkt door de unieke samenstelling van intensieve vochtinbrengende bestanddelen en natuurlijke kruiden en planten. Stimuleert de stofwisseling van uw huid voor spectaculaire zichtbare resutaten in de ochtend.

De Activeringscrème is een doorbraak in de anti-aging huidverzorging! Het is klinisch bewezen dat na 4 weken gebruik de zichtbare tekenen van veroudering, zoals rimpels en kraaienpootjes, verminderd zijn. Twee van de belangrijkste ingrediënten die resultaat geven, zijn: Astaxanthine dat bewezen heeft rimpels te herstellen, ouderdomsvlekken te verminderen en de huid te beschermen en Zeoliet, een krachtige ontgifter.

klinisch bewezen
Klinische onderzoeken van de onafhankelijke onderzoeksorganisatie Derma Consult GmbH, die gespecialiseerd is in het dermatologisch testen van o.a. cosmetica, tonen aan dat DNA huidverzorging de fijne lijntjes en rimpels in slechts 4 weken duidelijk vermindert! Na slechts 14 dagen nam 85% van de personen een duidelijke afname van de rimpeldiepte waar. Na 28 dagen nam 100% van de personen een meetbare afname van de rimpeldiepte waar.
.
.
.

huid overzicht

Bewezen klinische voordelen van de DNA gezichtsverzorging:
+ Krachtige anti-rimpel werking
+ Voedt en beschermt de huid
+ Ondersteunt en activeert het herstellende vermogen van de huid
+ Houdt de huid jong, strak en elastisch
+ Vertraagt verouderen van de huid
+ Beschermt de huid tegen schadelijke invloedenoudere vrouw
+ Geen schadelijke toxinen
+ Met astaxanthine:
*klinisch bewezen: herstelt rimpels;
*vermindert ouderdomsvlekken;
*beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, zoals de zon.
+ Met zeoliet voor een sterk ontgiftende werking
+ Met zilver voor een antibacteriële werking
+ De bestanddelen zijn klein moleculair, d.w.z. het wordt diep in de huid opgenomen