Informatie A23oxi & Havvn Jús

Gefeliciteerd, u heeft de meest krachtige vloeibare antioxidant voedingssupplement op deze planeet gevonden!

Havvn Jús en A23oxi zijn de merknamen die worden gevoerd. In andere landen wordt het product ook als private label aangeboden. Afhankelijk van het land worden beide merken aangeboden, het recept van bereiding is identiek.

Met A23oxi en Havvn Jús krijgt u bijna tien keer zoveel antioxidanten binnen dan de gemiddelde Europeaan met zijn normale dieet.
Het zou u heel veel geld per maand gaan kosten om de benodigde groenten en fruit aan uw lichaam toe te voegen, om het immuunsysteem voldoende te voorzien van antioxidanten. A23oxi  en Havvn Jús voorziet hierin in slechts een enkele handige portie van 30 ml.

Havvn Jús en A23oxi is ontwikkeld volgens de wetenschappelijke inzichten op het gebied van epigenetica. Door de juiste voeding kan je lichaam weer in balans komen.

Wat is epigenetica? Let op dit filmpje is niet wetenschappelijk onderbouwd. Volgens de wet denkt u dat de persoon die wordt getoond achter de microscoop een wetenschapper is.http://www.youtube.com/watch?v=Ec6hvrlNypc

De volgende voedingsmiddelen zijn gerangschikt op ORAC-sterke-waarde. ORAC staat voor Oxygen Radical Absorbance Capacity. Kortom, ORAC-eenheden meten de antioxidant capaciteit van levensmiddelen. Hoe hoger, hoe beter.

De testrapporten van Havvn Jús en A23oxi ten opzichte van de producten in deze industrie waren overtuigend: Havvn Jús en A23oxi is duidelijk de leider in antioxidanten!

Gemiddelde peroxyl ORAC score: 11.048 per portie.
(Onafhankelijke studies uitgevoerd bij Brunswick Laboratories. Rapportnr.B-9346a Lab ID 09197).

Probeer nu de beste Antioxidantendrank A23oxi en Havvn Jús en ervaar een beter en gezonder leven! Start vandaag nog en geniet van de voordelen van antioxidant-rijke voeding:
• Bevordert het natuurlijk afweersysteem.
• Ter bescherming tegen vrije radicalen.

A23oxi
A23oxi antioxidanten

• Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.
• Gunstige invloed op hart en bloedvaten.
• Voor een verantwoord cholesterolgehalte.
• Bevordert de nachtrust.
• Helpt bij vermoeidheid.
• Verhoogt de vitaliteit.
• Bevordert de darmwerking.
• Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
• Geeft meer glans aan het haar.
• Versterkt de nagels.

Havvn Jús en A23oxi behoren bij een gezond leven; het versterkt de levenskracht.
Ervaar meer energie en voel u goed!

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik  Havvn Jús of A23oxi het liefst op de nuchtere maag, meteen ’s ochtends bij het opstaan. Één portie is 30 ml.
Merkt u dat u misselijk wordt, dan langzaam opvoeren tot 30 ml. Begin bijv. een aantal dagen met 10 ml. Lukt het ’s ochtends dan nog steeds niet, dan kunt u A23oxi ook op een later tijdstip van de dag innemen, bijv. voor het naar bed gaan. Of één uur voor of na de maaltijd.
Bent u een onrustige slaper, neem het dan zeker voor het naar bed gaan in. U zult beter doorslapen en ’s ochtends uitgeruster wakker worden.
Spoel het eerst even door de mond, voordat u het doorslikt.
A23oxi mag gemengd worden met water, waardoor de smaak minder sterk wordt. Ook bijv. met druivensap of appelsap.
In ieder geval niet met citrusvruchten! Ook niet met een sapje waar suikers aan zijn toegevoegd. Hierdoor wordt nl. de kracht van A23oxi minder.
Fles goed schudden voor gebruik en bewaren in de koelkast als hij eenmaal geopend is. Een geopende fles is een maand houdbaar in de koelkast.
De eerste maand gaat het lichaam ontslakken (HerxHeimer effect).
Laat uw lichaam tenminste 3 maanden aan A23oxi wennen. De meeste mensen ervaren binnen 3 maanden een verbetering van hun gezondheid, bijv. meer energie. Sommige al na één of enkele weken, andere pas na een half jaar. Elk lichaam is anders.
U mag maximaal 3 keer een portie Havvn Jús of A23oxi van 30 ml per dag, meer heeft geen zin.

Havvn Jús en A23oxi zijn beide handelsmerken van Herbes D’elixir BV

 Herbes D’elixir BV heeft de exclusieve rechten tot verkoop in Europa, Afrika en Azië.

Dit is geen geneesmiddel! Vergewis u er van dat u GEEN medicijn koopt, het is een voedingssupplement.