Ingrediënten A23oxi

Bij de bereiding van A23oxi wordt de hele vrucht verwerkt.
Het is na onderzoek gebleken dat ook in schillen en pitten vele gezonde stoffen voor het lichaam zitten. A23oxi maakt van deze wetenschap gebruik en pureert de gehele vrucht, zodat er niets van de gezonde en ondersteunende stoffen verloren gaat.
De vele verschillende vruchten in A23oxi versterken zelfs elkaars werking!
Hieronder een overzicht van deze vruchten en hun eigenschappen.

Ofschoon het niet is toegestaan om medische claims te doen over niet geregistreerde medicijnen, willen wij u wel meegeven dat er op dit moment een klinische studie loopt met betrekking tot A23oxi en preventieve en curitieve effectiviteit tegen kanker.

Door gebruik te maken van de medische database “Natural Standard” blijkt dat er duizenden klinische studies zijn verricht naar de gebruikte vruchten en hun ingrediënten. Alleen al voor Ginseng zijn 1247 studies ter beschikking. In het totaal zijn vele duizenden studies verricht. In China heeft men veel vertrouwen in de vruchten van de A23oxi, zij vinden klinische studies overbodig aangezien zich dit in alle eeuwen heeft bewezen in hun volksgeneeskunde.

De açai bes bevat hoge concentraties van anthocyanen (de verbindingen in rode wijn die gezond zijn) maar zonder de gezondheidsrisico’s van alcohol.
Het is ook een bron van eiwitten, vezels en bevat een hoge concentratie van zowel omega-6 als omega-9 vetzuren, die een beschermend effect op het cardiovasculaire systeem hebben.

Acerola, een wilde plant die in het tropische en subtropische klimaat groeit, is een uitstekende bron van krachtige antioxidanten.
Zij is rijk aan eiwitten en minerale zouten, zoals ijzer, fosfor en calcium en werkt aantoonbaar tegen schimmels.De acerola helpt bij het voorkomen van abnormale groei en beschermt bij cellulaire veroudering.

Aloë Vera sap Studies tonen aan dat aloë vera sap een uitstekende bron van tenminste 75 voedingsstoffen is en meer dan 200 actieve verbindingen heeft, inclusief 20 mineralen, 20 van de 22 noodzakelijke aminozuren en 12 vitamines.
Drinken van aloë vera sap helpt bij het regelen van het spijsverteringskanaal en vermindert interne ontstekingen.

Appel concentraat: wetenschappers hebben geconstateerd dat de verschillende flavonoïden en polyfenolen in de appel een werking hebben, die veel zwaarder weegt dan alleen het binnenkrijgen van vitamine C.
Van sommige van de verbindingen is bekend dat ze positief werken tegen allergieën, tegen kanker, tegen ontstekingen en tegen virussen.

Aronia bes, zo klein als een erwt, een paars zwarte bes met een sterke, droge en zure smaak, die groeit aan loof-inheemse struiken in het oosten van Noord-Amerika.
De belangstelling voor de gezondheidsvoordelen van aroniasap is gebaseerd op de zeer hoge concentraties van anthocyanen en flavonoïden, 5 tot 10 keer hoger dan in cranberrysap.De aroniabes heeft gunstige voedingsstoffen zoals antioxidanten, polyfenolen, mineralen en vitamines.
Het bevat ook verbindingen die kunnen helpen met het bestrijden van kanker en hartaandoeningen.

Cranberry extract,de cranberry is al lange tijd bekend om zijn antioxiderende eigenschappen.
Ook is aangetoond dat ze een anti-bacteriële werking in de blaas hebben en het wordt gebruikt om de gezondheid van de huid, nieren en urinewegen te verbeteren.

Ginseng, de Chinezen vereren Ginseng al eeuwen om haar vermogen een goede gezondheid te helpen verkrijgen. Ginseng is een adaptogen, wat inhoudt dat het helpt om het lichaam in balans te brengen. Bijvoorbeeld, als de bloeddruk te hoog is, helpt het de bloeddruk te verlagen, maar als het te laag is, helpt het de bloeddruk juist te verhogen.

Druivenpit extract, deze voedselrijke delen van de druif bevatten verrassende eigenschappen, zoals resveratrol.
Deze delen van de druif bevatten ook krachtige en unieke antioxidanten, helpen het slechte cholesterol te verlagen (en helpen gelijktijdig het goede cholesterol te verhogen) en tonen natuurlijke antihistamine (tegengaan van allergische reacties door histamine) effecten.

Groene thee, remt bacteriën en virussen. Het is bewezen dat groene thee het immuunsysteem ondersteunt. Van groene thee is bekend dat het kanker voorkomt.
Bovendien neutraliseert groene thee de effecten van straling, houdt ze de pH van het bloed evenwichtig en is ze rijk aan antioxidanten.
De Chinezen, bij wie weinig kanker voorkomt, drinken veel groene thee.
De polyfenolen catechinen in groene thee zijn sterker dan vitamine E in de strijd tegen vrije radicalen.

Druivenschil extract, deze voedselrijke delen van de druif bevatten verrassende eigenschappen, zoals resveratrol.
Deze delen van de druif bevatten ook krachtige en unieke antioxidanten, helpen het slechte cholesterol te verlagen (en helpen gelijktijdig het goede cholesterol te verhogen) en tonen natuurlijke antihistamine (tegengaan van allergische reacties door histamine) effecten.

Lycium bes (wolfberry/Gojibes), gewaardeerd door de Chinezen voor haar kwaliteit om de gezondheid te verbeteren.
De wolfberry zit boordevol vezels, omega-6, omega-3, eiwitten, calcium, kalium, ijzer, zink, selenium, vitamine B2, vitamine C, bèta-caroteen, zeaxanthine en polysachariden.
Er is bewijs dat de wolfberry helpt bij strijd tegen hartziekten en ontstekingen, bepaalde soorten kanker, diabetes, voortijdige veroudering, geheugenverlies, verlies aan gezichtsvermogen, degeneratie en longaandoeningen.

Mangosteen, volgens vakbladen zoals de Free Radical Research, Journal of Pharmacology en de Indian Journal of Experimental Biology, kunnen xanthones (van nature voorkomende fytonutriënten in de mangosteen) een opmerkelijke invloed hebben op de cardiovasculaire gezondheid.
Ook zijn het natuurlijke antibiotica, antivirus en ontstekingsremmers.

Noni vrucht, uit recente studie bleek dat de noni vrucht 40 maal krachtiger is dan sulforafaan, een antikanker en antimicrobiële verbinding die ook in spruitjes, broccoli, kool, bloemkool, Bok Choy, boerenkool, mosterd, raap, radijs en waterkers zit.
Remt het “slechte” cholesterol, werkt ontstekingsremmend en vertoont antidepressieve effecten.

Granaatappel, onderzoek heeft aangetoond dat de granaatappel aanzienlijk hogere concentraties antioxidanten bevat dan rode wijn of groene thee.
Uit een recent onderzoek dat gepresenteerd werd op de Amerikaanse Vereniging voor Urologie, bleek dat het drinken van granaatappelsap bij mannen met prostaatkanker het aanzienlijk langer duurde voordat de cellen zich gingen verdubbelen.
Uit studies blijkt ook dat granaatappelsapdrinkers minder zuurstoftekort naar het hart hadden tijdens oefeningen dan niet-drinkers.

Pruimen extract, pruimen zijn een goed bron van vezels en zijn lange tijd beschouwd als een voedzame vrucht met meerdere voordelen voor de gezondheid.
Ze bevatten ijzer, kalium en vitamine C en hebben extreem veel antioxidanten bekend als fenolen, neochlorogenic zuur en chlorogenic zuur.
Het hoge gehalte aan antioxidanten overstijgt dat van rozijnen en zelfs dat van de bosbessen.

Frambozen bevatten grote hoeveelheden vitamine C, vitamine K, calcium, fosfor en kalium en zijn één van de beste bronnen van ellagic zuur, een natuurlijke verbinding die aantoonbaar de groei van tumoren veroorzaakt door kankerverwekkende stoffen, remt.
Daarnaast werkt het ellagic zuur antiviraal en antibacterieel en helpt het bij een natuurlijke behandeling van artritis.

Reishi paddestoel,een antibacteriële, antivirale schimmel.
Het steunt de lever en helpt het immuunsysteem bij het bestrijden van ziektes en allergieën. De Westerse geneeskunde is pas net begonnen met het inhalen van wat de Oosterse geneeskunde al eeuwen weet, namelijk de genezende kracht van de paddestoelen die overigens ook wetenschappelijk is aangetoond.

Duindoornbessen, worden gebruikt voor de behandeling van leveraandoeningen, gastro-intestinale stoornissen (met inbegrip van peptische ulcera en gastritis), exceem, wondroos, zweren, ulceratieve aandoeningen van het slijmvlies in de weefsels, wonden, ontstekingen, brandwonden, bevriezingswonden, psoriasis, lupus erythematosus en chronische huidziekten.
In de oogheelkunde worden duindoornbessen gebruikt voor keratitis, trachoom, ooglid verwondingen en conjunctivitis.

Aardbei, dit heerlijke fruit heeft krachtige antioxiderende eigenschappen.
Een recente studie die werd uitgevoerd door Tufts University en de USDA bleek dat de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen, waaronder aardbeien, kunnen helpen bij het verbeteren van het kortetermijngeheugen.
Aardbeien bevatten ook anthocyanen die het lichaam helpen pijn te verlichten en ontstekingen te remmen, net als Vioxx ® en Celebrex ®, maar zonder de gevaarlijke bijwerkingen.

Kersen extract, volgens lopend onderzoek bezitten kersen een rijke bron van antioxidanten, die kunnen helpen bij bestrijding van kanker en hartziekten.
Daarnaast zijn er gunstige verbindingen in Montmorency kersen die de pijn van artritis en jicht verlichten. Terwijl het onderzoek verder gaat, ontdekken veel consumenten dat kersensap en andere kersproducten pijn afwendt.

Witte thee, is gemaakt van zeer jonge blaadjes thee, die onmiddellijk na de oogst gestoomd zijn om de polyfenolen oxidatie tegen te gaan.
Ze bevatten meestal hogere concentraties catechinen dan andere theesoorten.
Volgens Norman Hollenberg, hoogleraar geneeskunde aan de Harvard Medical School, kan epicatechine het risico van vier van de belangrijkste gezondheidsproblemen verlagen, namelijk: beroerte, hartfalen, kanker en diabetes.

Wilde bosbes extract, is een goede bron van Quercetine gebleken, een flavonoïde antioxidant.
Wilde bosbes extract wordt gebruikt ter bevordering van algemene capillaire (huid) gezondheid, remt leeftijsgebonden degeneratie en helpt bij het verbeteren van het nachtzicht.

Wilde blauwe bes, uit een studie die de effecten van wilde blauwe bessen op prostaat- en leverkanker onderzocht, bleek dat diverse verbindingen helpen bij het voorkomen van kanker in alle drie de fasen: inleiding, promotie en proliferatie.
Ze hebben het vermogen om urinewegeninfecties te voorkomen.